Привітання з днем народження чоловікові в прозі, своїми словами, українською мовою


Привітання з днем народження чоловікові в прозі, своїми словами, українською мовою

Вітаю з днем іменин тебе! Бажаю тобі тільки самих чудових, добрих і славних днів твого життя. Нехай все у тебе буде неймовірним, дивним і прекрасним. Нехай життя твоє вирує і б'є ключем. Нехай буде вона наповнена особливим змістом і призначенням. Кавказького здоров'я тобі і довголіття! Пристрасної, казкової, незабутньої любові і щастя!

***

Чоловіки зараз «здають позиції в світі. Стільки жінок в політиці, в керівництві... Але це все не так важливо, головне – внутрішньо залишатися чоловіком, хоч і на кухні, готуючи вечерю для коханої. Мужність, вона не в зовнішньому! Бажаємо справжньої мужності.

***

День народження для чоловіка — це нова сторінка, нова можливість самовдосконалення і самореалізації. Вітаю від душі з цим чудовим святом і бажаю всі свої справи доводити до успішного кінця, залишатися впевненим у собі і самодостатнім, вірити в добру мрію і дарувати любов своїм близьким людям.

***

Ту-ту-ту, тра-та-та! День народження у тебе! Всесвіт ввела цей день в календар заради тебе! Будильник вранці нехай сурмить «підйом» тільки для зарядки! Депутати нехай згадують пенсіонерів кожний місяць для того, щоб підняти пенсію! Дами нехай не забувають про такий галантному кавалера, як ти! Хай молодість у твоїй душі зберігається. Нехай навколо все співає і цвіте сьогодні!

***

Наш здобувач і мисливець, з Днем Народження!!! Ти втілення мужності, сили, розуму. Бажаю тобі бути влучним, хитрим і на два кроки попереду своїх суперників. Нехай твоя головна дичину ще буде не спійманий! Гарного свята!

***

Прийми мої вітання зі святом, дорогий іменинник. Хочу побажати, щоб ти завжди був у злагоді з фауною. Нехай у серці щебечуть птахи, в животі – пурхають метелики, а в голові, як працьовиті бджілки, рояться розумні думки.

***

У цей світлий для тебе день хочемо побажати тобі щастя і тепла. Нехай переступає через поріг свого будинку тільки радість, а тривоги завжди залишаються за дверима!

***

Знову настав той день. Рік за роком тобі бажають багато всякого бреда, і я тобі зараз буду того ж бажати. Але я щиро вірю, що всі мої слова справдяться. Як і всі, я бажаю тобі міцного здоров'я, щастя, достатку... Ще хочу, щоб фортуна ніколи не відверталася від тебе. Адже бувають же такі люди, яким в будь-яких ситуаціях щастить. Я сподіваюся, що ти в житті будеш одним з таких щасливчиків. Після всіх сказаних мною слів мені більше не треба нічого бажати, ця фортуна хитра штука — вона сама виконає всі твої бажання. І все ж, у випадку, якщо все це не збудеться, бажаю тобі залишатися людиною в будь-яких обставинах.

***

Ну що? Вітаю! Роки летять, але добре що в тебе ще є багато часу для того, щоб наробити нових — вже дорослих і цілком усвідомлених дурниць! Бажаю життя, наповнене яскравими подіями, зустрічами і подорожами. Завжди роби так, як велить серце, щоб в старості, як мовиться, було що згадати (але онукам про це краще не розповідати). З днем народження!

***

Бажаємо улюбленої роботи, гідного доходу, зростання професіоналізму і досягнення майстерності. Щоб замість загадування бажань і очікування виконання мрії, була можливість дозволити собі все, заробивши. Бадьорості, впевненості в силах, в людях і в навколишньому світі. І, звичайно, здоров'я. З днем народження!

***

В твій День народження, хочу сказати, що ти найкращий і самий гідний чоловік не тільки в нашому місті, але й у всій країні. Щастя тобі!

***

Нехай діти успадкують всі твої найкращі якості, щоб дивлячись на них ти розумів, який ти все-таки чудова людина! З Днем народження!

***

Вітаю з Великим днем, днем твого народження! Бажаю тобі величезного, як весь світ щастя і завжди бадьорого, весняного настрою! А все інше такий талановитий і щасливий людина як ти, досягне з легкістю сам!

***

З черговим прожитим роком і новим майбутнім! Продовжуй заряджати своєю енергією і вчинками всіх навколо, радуй новими успіхами, дивуй щедрістю і чуйністю і залишайся такою ж прекрасною формі як сьогодні! З Днем Народження!

***

Наш дорогий іменинник, ми довго думали над тим, що ж побажати вам, але потім вирішили, що важливіше здоров'я все одно нічого немає. У вас така чудова сім'я, стільки крутих друзів, ну а про роботу навіть говорити не варто, тому що ви змогли знайти роботу своєї мрії. Мені хочеться побажати вам ще більше перемог, нових результатів і всього найкращого і позитивного. Такому прекрасному чоловікові хочеться побажати досягти всіх найбільших і значних висот. Вірте завжди в свої сили, тому що у вас просто неймовірний потенціал. Ось побачите, що це буде чудовий і крутий святковий день, який запам'ятається на довгі роки. Чоловіки зазвичай не люблять відзначати свої свята, але ви явно виняток. Ви збираєте всіх рідних і друзів, а потім влаштовуєте просто неймовірний день. впевнена, що сьогодні буде не виняток.

***

Вітаю! Піднімаю келих за твоє щастя! А потім — за твоє здоров'я! А потім — за удачу! За любов! За наповнене позитивними подіями життя! За найкраще! І нехай все це збудеться!

***

Цей день – самий прекрасний! Нехай він приносить тільки радість і сміх! І нехай це трохи банально звучить! Все одно – хочу побажати тільки прекрасних моментів в житті! Нехай добро та справедливість оточує! Нехай у всіх справах ти будеш кращим, і нехай ніякі перешкоди тебе, чоловік, який не зупинять!

***

Ти чоловік, який вміє виконувати свої обіцянки. Ти чоловік, який може зробити жінку щасливою, ти чоловік, який вміє заробляти. Нехай вдається красиво витрачати гроші, брати від життя все найкраще і ніколи не боятися змін. Вітаю!

***

В день твого народження хочу привітати тебе і від душі побажати фінансового достатку, стабільності в справах і досягнення всіх намічених цілей. Нехай робота приносить радість, нехай збудуться найпотаємніші мрії, в родині панує гармонія і взаєморозуміння, а друзі завжди будуть з тобою!

***

У цей знаменний свято я бажаю багато-багато грошей, мішок удачі, вантажівка здоров'я і вагон щастя. Нехай весь твій життєвий шлях буде освітлений яскравими променями сонця, а близькі та рідні завжди допомагають тобі у досягненні вершин.

***

Ти найдивовижніший і світлий чоловік серед усіх моїх знайомих! З тобою не буває нудно, ти развеселишь навіть мертвого! Таке почуття гумору ще пошукати, адже це важливе якостей для чоловіка! Кажуть, що ЧЮ ознака розуму і ти цього гарне підтвердження! Від усього серця бажаю не втратити життєвий позитив, прагнення домагатися своєї мети з допомогою наполегливої праці, посміхатися, коли йде дощ і плакати тільки від щастя! Бажаю вірних друзів, міцної сім'ї і здійснення всіх мрій! Живи так, щоб ні про що не шкодувати! З Днем Народження!!! Веселого свята!

***

Вітаю з днем народження! Бажаю неймовірно міцного здоров'я, щирої любові, величезних успіхів, особистісних досягнень, побільше добрих людей на твоєму шляху і бурю емоцій, які зроблять твоє життя казково красивою, веселою і неймовірно щасливою!

***

Нехай летять роки, з ними придбаваються впевненість і спокій! Сердечно вітаємо вас з черговим промчав роком – з вашим днем народження! Нехай він дарує ніжну ностальгію за зворушливими моментами минулого і приємні емоції сьогодення. Залишайтеся таким же добрим і гордим, благородним і справедливим, як зараз. Із чудовим днем народження вас!

***

З днем народження, чудова людина, людина справи вірного й чесного слова. Бажаю завжди залишатися чоловіком, гідним любові і поваги. Нехай жоден дощ не змиє написів удачі на дорозі, нехай жоден вітер не зрушить з місця дороговказ до щастя.

***

З побажанням ясних і незабутніх днів, наповнених любов близьких і відчуттям безмежного щастя я дарую тобі ці вітання! Щоб кожна хвилина твого існування рясніла цікавими подіями та яскравими враженнями. А чоловіча харизма, дотепність і позитив - зводили з розуму всіх, які потрапили під вплив твоєї чарівності! Будь щасливий! З днем народження!

***

З Днем народження, чоловік! Хай буде в тебе мільйон моментів радості, мільйон моментів любові, мільйон моментів чистого щастя і мільйон моментів гарного здоров'я і багатства! Ти відкрив сторінку ще одного фантастичного роки свого життя, я бажаю, щоб всі твої мрії збувалися. Дякую тобі за те, що ти поруч в моменти злетів і падінь. Нехай життя принесе тобі велике щастя і справжню радість. Ти невід'ємна важлива частина моєї долі. Спасибі за те, що ти завжди на моїй стороні, ти знаєш, що завжди можеш розраховувати на мене. Мені невимовно пощастило мати такого особливого одного, як ти! Сподіваюся, тобі сподобається кожен момент твого дня народження! Я дуже вдячна за всі дорогоцінні спогади, які ми створюємо разом. Давай проведемо чарівне час і сьогодні! Нехай твій особливий день буде таким солодким і пряним, як і ти!

***

Самого доброго, чесного і працьовитого чоловіка ми вітаємо з днем народження! Бажаємо завжди залишатися лише таким. Хай сонце освітлює ваш шлях, сім'я оточує турботою і теплом, удача балує несподіваними сюрпризами, а доля підносить тільки щасливі й незабутні події!

***

Нехай живеться тобі так, як хочеться. Нехай життя сяє різними барвами, кожен день буде яскравим та казковим, а від драйву будуть зашкалювати емоції. Нехай збуваються мрії і вершини підкоряються, всі починання та справи нехай увінчаються успіхом.

***

З Днем народження! Нехай доля благоволить Вам, оточивши тільки надійними друзями і нескінченно люблячої сім'єю. Нехай усі Ваші починання знайдуть гідне завершення, а чоловіча хватка і дух авантюризму стануть запорукою нескінченного успіху і благополуччя!

***

Джерело: megaday.co.ua