Привітання з днем народження українською мовою

З Днем народження. Я довго думав, що тобі подарувати, і вирішив зробити так. Вирішив просто прийти не один до тебе на свято, а взяти з собою удачу, везіння, натхнення, радість, чудо і радість! Зустрічай нас, тому що ми всі разом сьогодні прийдемо святкувати твій день народження! Відривається, будемо! Ну і звичайно ж удача, подарує тобі шматочок себе, везіння теж отщіпнет шматок, натхнення взагалі жити залишиться радість, буде приходити в гості, ну а чудо з радістю оселяться поруч і будуть твоїми сусідами! Ну а я, подарую тобі ці теплі побажання і що то солоденького. З Днем народження!

***

Як добре, коли у одного день народження! Коли можна зібратися і гульнути. Як добре, коли ось так з приводу, можна когось за вуха відтягнути!

***

Бажаю тобі, подруга, незабутніх пригод. На тоненьких шпильках Сбеги сьогодні від усіх справ і турбот. Йдучи, зачепи сукнею дверну ручку на прощання. У поспіху потрап під холодний проливний дощ. По дорозі поскользнусь, і впади в обійми пекучого брюнета з важким поглядом, з яким ти забудеш про холод, плаття і дощі.

***

Сьогодні я вітаю вас з днем ​​народження і хочу побажати все 365 днів в році проводити з не меншим задоволенням, ніж сьогоднішнє свято! Нехай відтепер і завжди весь світ буде для вас однією великою дорогою, по якій можна подорожувати з попутним вітром і вірними друзями, здійснюючи дивовижні відкриття і знаходячи чарівні скарби, з яких легко можна зібрати своє щастя!

***

Як чоловік, прямо скажу - сьогодні ти чарівна. Нехай не засмучує тебе чергова дата, адже це тільки натяк на те, що можна дозволити собі пустощі і приємні капризи. Нехай радує кожен день життя, хатинка долі завжди повертається передом, а хвіст удачі підвертається в потрібний момент. Щастя! З Днем народження!

***

З днем ​​народження, дорогий чолов'яга! Нехай у тебе все буде надміру: грошей - віз, здоров'я - вагон, друзів - полк. А сьогодні нехай тебе чекає лавина поздоровлень і море вина!

***

Ну ось, чергове, безглузде привітання на думку твою. Так нехай моє привітання буде для тебе особливим! Бажаю тобі всього самого незвичайного в житті. Але обережніше: мрії збуваються!

***

Я хочу побажати тобі в твій день народження, щоб тебе на життєвому шляху супроводжували тварин: норка на твоїх красивих плечах, «Ягуар» в гаражі, жеребець в ліжку і осел, який би за все це платив!

***

З Днем народження! Всього вам найкращого і прекрасного, самого сонячного дня народження, самого сяючого сонця, найвідданіших друзів, найтепліших усмішок, найспекотніших побажань, найприємніших зізнань, самого феєричного щастя, самої неперевершеною радості, самого приголомшливого успіху.

***

Руки з попи, голова набакир, вічно розпускає нюні, - все це, звичайно ж, не про тебе. Вітаю з днем ​​народження і хочу побажати не пхати пальці в розетку долі, не отримувати ляпасів від життя, насолоджуватися гумором, з кожним днем ​​шикувати і веселитися.

***

З Днем народження! Бажаю, щоб ноги не запліталися, щоб попа сиділа на м'якому, щоб на вуха не падала локшина, щоб око не смикався, щоб руки не тремтіли, щоб душа була в раю, а серце любило до нестями. Загалом, нехай все в тебе буде в ажурі.

***

Хеппі бёздей, красуня. Бажаю, щоб улюблений тебе обожнював, щоб і взимку, і влітку була можливість пом'яти квиток в кишені на Багами чи Мальдіви, щоб твоя краса засліплювала все живе на Землі, щоб про твої таланти і перевазі складалися епоси і ходили легенди.

***

Нехай твій душевний світ стане маяком щастя .. Нехай він, в холодній течії людської байдужості, прокладе до тебе теплий фарватер щирої вдячності і чуйності всіх тих, хто тобі доріг! Я вітаю тебе з днем ​​народження!)

***

Як примітно, що у людей є дні народження! Чи не місяці, не тижні, а власне дні! На Планеті мешкає 6 мільярдів чоловік; на рік 365 днів, а отже, що кожен день дні народження справляє більше 16,5 мільйонів чоловік. Невже це не чарівно? У кожного з цих людей точно є близькі і рідні, які вітають їх і повідомляють їм славні слова. Коль всі ці слова зібрати воєдино і написати відповідну мелодію, напевно вийде найвеселіша в світі пісенька. В сьогоднішній день свято у тебе; а ти мені цінніше інших 16499999 з'явилися в цей день, укупі взятих. Отрада моя! Сонечко моє! Пристрасть моє! З Днем народження! І нехай мій наспів нині лунає оглушливий інших - для тебе!

***

Бажаю в день рожденья життя повної чаші, в яку по краю налито вино радості, здоров'я і краси!

***

Від щирого серця вітаю з Днем народження - найкращим святом! Що можна побажати чоловікові на самому початку яскравою молодості? Нехай вибухова енергія і позитив залишаться з тобою до глибокої старості! Щира і взаємна любов нехай живе в твоєму серці! Достаток і неймовірно успішні проекти нехай множаться!

***

Я хочу привітати тебе з днем ​​народження! Побажати простого людськогощастя і неземне кохання. Нехай на тебе завжди несподівано нападають гроші, і не думай відбиватися. Нехай твої бажання плачуть від твоїх можливостей, і не кидайся їх заспокоювати. Нехай твої цілі самі тебе наздоганяють, а мрії чманієш від твоїх фантазій. Я бажаю тобі випробувати неймовірні підйоми і такі успіхи, від яких дух захопить.

***

З Днем народження! Бажаю, щоб від модних нарядів ломився шафа, щоб твоїми прикрасами можна було наповнити величезний скриня, щоб кожен день зими ти була в новій шубі, і щоб жоден чоловік не міг встояти перед натиском твоєї краси. А сьогодні бажаю закинути подалі всі пилососи та скороварки і яскраво відзначити своє свято!

***

Бажаю без всяких жартів, щоб тебе окупувала щастя і не випускало з запаморочливого полону ніколи. Нехай Фортуна благає дати їй майстер-клас по везінню, а «НБУ» нервово здригається, прикидаючи твої мегадоходи. Ах да, і диво-любов щоб така накрила, яка ні снилася персонажам шикарних мелодрам всіх народів, часів і касових зборів. З Днем народження!

***

З Днем народження! Удачі тобі в житті! Гумору та позитиву! Перспектив і зростання! Але пам'ятай: «Без праці, що не вийняти рибку зі ставка!» Так нехай же тобі щастить у всіх твоїх планах! Поспішай їх здійснити і життя нагородить тебе сповна !!! Ну ... і мінералки тобі з ранку в келиху з льодом, тільки обов'язково, щоб ангел подавав !!!

***

Прикольні привітання з днем народження своїми словами

З Днем народження! Бажаємо добра, тепла і всіляких гараздів! Нехай попереду буде багато перемог і звершень! Бажаємо фінансової стабільності, процвітання і блискучих результатів! Сил, бадьорості, здоров'я, позитиву, енергії та благополуччя! Нехай реалізуються всі плани і бажання! Нехай рідні і друзі підтримують в усіх починаннях!

***

Колись давним-давно на світ з'явилася маленька примхлива попка! І належала вона тобі. Примх, звичайно, не поменшало, але ти все одно найчарівніша і чудова. Бажаю тобі не чекати дива, а чудити самостійно, собі на втіху!

***

Вітаю з днем ​​варення, бажаю веселих приколів і невимовного везіння, щастя розміром з бегемота, щоб не турбувала тебе жодна турбота. Нехай буде радісним і успішним кожен день,бажаю бути благородною людиною, як благородний олень)

***

З Днем народження. Бажаю не сидіти на попі рівно, а впевнено шукати щасливих пригод на це саме місце, бажаю не закочувати істерик через дрібниці, а влаштовувати концерти в честь своїх крутих підйомів і супер-ідей.

***

Нехай день народження прогримить салютами яскравих емоцій, феєрверками урочистих промов. Нехай впевненість і рішучість ведуть найкоротшими дорогами до найсміливішим мріям!

***

З Днем варення. Бажаю капусти в борщі з м'яском і в твоєму гаманці. Нехай доля не ставить раком, нехай життя не робить підніжок, нехай щастя не йде в мінуси, нехай ніхто тебе не пиляє, нехай кожен новий день дарує респект і чумовое настрій!

***

Happy birthday! Нехай твоя невгамовна натура продовжує шукати пригоди на свою п'яту точку і дарує море позитивних вражень та емоцій!

***

Дорога. Хочу привітати тебе з цим чудовим днем, Днем твого народження. Бажаю тобі всього самого хорошого. Нехай в житті твоєї завжди будуть тільки радісні дні. Тобі зі мною так пощастило, вітаю!

***

Дивну жінку вітаю з днем ​​народження! Знаєш ти ж особлива, адже якщо у всіх жінок є родзинка, то в тебе ціла пачка родзинок! Ти кожен день, відкриваєшся з нового боку, завжди різна, прикольна, нова! Бажаю, щоб цей весь родзинки, який є в тобі, не зникав нікуди! Адже він так тобі йде! Бажаю, щоб твоя усмішка, яка по правді сліпить всіх навколо, так само і сяяла кожен день все з новими фарбами! Щоб душа твоя співала кожен день нові пісні, з хорошим кінцем і на веселиймотив. Щоб життя твоя, була схожа на казку, а ти в ній щоб королева! З Днем народження!

***

Бажаю всіх мрій збування, діамантів покупанія, шубоодеванія, від чоловіка обожнювання, на море отдиханія, від їжі не поправлянія, від діток слухняності! Від свекрухи поваги, на роботі настрою, компліментів говоріння, хороших подарунків отримання!

***

Нехай року летять, мов куля, ти не вважай їх і не журися. Адже з віком і вино стає смачніше і дорожче, так і ти з віком здобуваєш розум, велич, досвід прожитих років і пісок, завдяки якому ходити з тобою безпечно навіть взимку.Чи не кисни, що не морщ ніс (з'являться зморшки), шукай у всьому позитивні сторони. З Днем народження!

***

Жінка-диво, диво і казка, вітаю тебе з днем ​​народження. Хочу побажати, щоб на шляху не зустрічалися осли і козли, щоб не доводилося працювати, немов колгоспна кінь, щоб до того, чого бажаєш, вироблена була акуляча хватка, щоб всі жінки світу заздрили твоїй красі, а мужики побачивши тебе пускали слинки до самого статі.

***

Нехай успіхи ростуть з кожною хвилиною, а щастя наростає, як снігова куля, щоб тобі потрапити під нього, поки він мчить повз, і продовжувати кружляти в ньому все життя.

***

Ти, напевно, думаєш, що все ради від того, що ти з'явився на світ в цей день? А ось і ні: все просто щасливі! Вітаємо!

***

Бажаю мільйон монет, півцарства і чарівного єдинорога на додачу! З Днем народження :)

***

Найславетніших досягнень, і в будь-яких справах удач! Чудових рішень, захоплюючих завдань!

***

Ми сьогодні прийшли до тебе додому, щоб привітати з Днем народження. Вручивши подарунок і посмикав за вуха, ми смішимо за стіл, щоб швидше випити за твоє здоров'я і побажати тобі щастя. Бажаємо тобі бути справжнім скелелазом, для якого завдання, висотою в Еверест, видаватиметься легкою прогулянкою.

***

Дивись, хто - то стрибнув на твій підвіконня! Це - твій ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ! Прийми від нас вітання! Це жарти, хаос і веселощі! Це танці «до - упаду»! Це щасливі посмішки твоїх близьких і рідних! Стань дитиною, милим, дзвінким, пошана і здалося! Щастя ось стоїть осторонь, і його тортом годуй!

***

З Днем народження друг! З усіх мистецтв, для нас найважливішим є ПИВО! Приходь частіше в наш "гурток мистецтвознавства"!

***

З новим роком! Знаєш в чому секрет життя? Отримувати задоволення від усього, що з нами відбувається: сон, посмішка, сварка, секс, спорт, їжа і т.д. Бажаю тобі завжди радіти життю, взаємної і величезної любові, здоров'я міцного! Загалом, бажаю бути щасливим / ою зараз, навіть якщо це «зараз» довго не триватиме! З Днем народження!!!

***

Привітання з днем народження до сліз


Друг, в твій День Народження я відчуваю себе як бедуїн в пустелі, який не бачив води кількаднів ... Так хочеться випити!

***

Я хочу побажати тобі в наступні роки твого життя пізнати всі тонкощі і збочення гріха, але тільки в думках. Але при цьому бажаю, щоб твоїм улюбленим напоєм залишався кефір сімейного життя.

***

З роками бажаю, щоб ночі були спекотніше, тіла ближче, поцілунки гаряче, а губи все нижче стосувалися тіла. Нехай безсонні ночі вимотують в найкращому сенсі цього слова, щоб крики були лише від пристрасті, а сльози від щастя.

***

У світі є багато традицій святкувати День народження ... Ось, наприклад, в одній древній країні, винуватець торжества повинен був з'їсти видів солодощів по числу років ... А може, краще згадати стільки ж заповітних бажань! А як виповниться - придумаєш ще! І ще, будь ласка, коли будеш кататися як сир французький в маслі, не забувай тих, хто напоумив на це і поклич на День народження ще раз!

***

З Днем народження! Ти крутіше американських гірок, крутишся швидше каруселі, помічаєш більше, ніж з колеса огляду! Коротше, цілий парк атракціонів! З тобою не засумуєш!

***

Вітаємо іменинницю з днем ​​народження! Бажаємо ситих гостей, веселих новин, щедрих чоловіків і високих каблуків. Яскравої помади, легкого погляду, шелесту зелених купюр і сукні від кутюр!

***

Ми раді, кореш, що у тебе сьогодні свято. І ми запали всі тебе привітати - тут ти не сумнівайся. Зараз ми будемо за вуха тебе тягати і дружно всім натовпом хорошого бажати!

***

Бажаю, щоб кожну мить твого життя наповнювалося позитивом і щастям! Нехай в твоєму серці завжди зберігається любов, в душі - доброта, а на банківській картці - кругленька сума на навколосвітню подорож, шикарний автомобіль, розкішну віллу і на все, чого ти забажаєш! І найголовніше - бережи здоров'я, адже воно, воістину, безцінне!

***

Новий день настав. А нове це завжди несподіване, але саме це несподіване буде тільки позитивним.

***

Зморшки на обличчі нехай з'являються у недуг, склероз нехай буде у ворогів, а у тебе лише грошенята в кишені і здоров'я богатирське. Вітаю!

***

Дорога ти в цей чудовий день повинна страждати від посмішок і подарунків. Почуття повинні переповнити тебе настільки, щоб забризкало все навколо. Очі повинні світитися так яскраво, щоб можна було обійтися без ліхтарів. Випити повинна стільки, щоб здивувалося море. Вразити своєю красою так, щоб заговорили риби. Здивуй всіх оточуючих своїм позитивом і примусь в цей день всіх ворогів забрати всю заздрість назад. У твій день народження хай збуваються всі, навіть самі непристойні бажання, в яких ми зможемо тобі допомогти. Розквіт як троянда в цей день і уколи любов'ю найдорожчого тобі людини.

***

Старенька, з днем ​​народження. Бажаю гори позитиву. Не ображайся ніколи і не сердься, все з посмішкою сприймай. Навколо тебе твої вірні друзі, які бажають тобі тільки добра, здоров'я, грошей і любові. Будь щаслива і радісно живи!

***

З Днем народження! Бажаю тобі спіймати птаха щастя за хвіст і щоб їй не заманулося вириватися! Щоб кожен день до тебе приставалигроші і у великій кількості, бажаю знайти велику скриню з твоїми особистими казками і щоб все у них закінчувалося добре і величезний мішок успіху, радості і здоров'я!

***

Дорога подружайка, в твій день народження хочу побажати посмішки без карієсу, стрункості без втягнутого живота, привабливою краси без єдиної вади і підступу. Нехай кожен день твій буде особливим: то повний примх і веселощів, то присвячений тихим посиденьок і улюбленим кінофільм, то несе бурю щасливих емоцій і пристрасних почуттів любові.

***

Бажаю тобі, щоб роки, пролітаючи і просвістивая повз, забирали погане і приносили гарний!

***

Бажаю з роками ставати в ліжку гаряче, щоб ночами не давати спати сусідам, щоб намокали простирадла і подушки від пристрасті. Нехай поцілунки будуть все нижче, а любов вище. Вітаю!

***

Важкою ходою сьогодні до тебе наближається старість! Так скоріше ж стріляй в неї з пляшки шампанського, закидав шкідливими вкусняшками і шашличком, нехай вона лопне від сміху і подавиться від заздрості до твоєї молодості і краси. Не дай злісної старій шансу зіпсувати свято. Щасливого дня народження!

***

Нехай в день народження очманілі думки про вічної радості стануть реальним прогнозом!

***

З Днем народження! Бажаю сьогодні класно відзначити і почути тисячу привітань, на наступному тижні продовжувати приймати подарунки, вже в цьому місяці - почати втілювати все, чого тобі нажелалі, щоб через рік я в розгубленості сказав: «Все у тебе є, але любові, здоров'я і щастя хіба буває багато? Їх і бажаю! »

***

Привіт, дідок! Так, не молодеешь! З чим тебе і вітаю! Без стьобу, серйозно! Обов'язків буде менше, прав більше! Правда, поки не знаю, яких саме! Пенсія, знову ж таки, наближається! І попит на чоловіків з віком зростає, і жінки все розумнішими і дбайливіше тягнуться! Так що час працює на нас! З днюхой, друже!

Джерело:http://vitannya.com/krasivi-shhiroserdechni-vitannya-svoyimi-slovami-z-dnem-narodzhennya/