Привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці не у віршах


Привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці не у віршах

Мила моя колега, чудова жінка, я від душі вітаю з днем народження Вас. Бажаю бути бравим і відмінним диригентом у своєму житті, впевнено розподіляти тональності і ноти по місцях, виключати мінор з будь-якої композиції і складати мелодії на розсуд своєї душі. Бажаю чарівною краси, незгасимого ентузіазму, неймовірного щастя і незаперечних перемог.

***

Вітаємо нашого шановного і колективно коханого чоловіка з днем народження! Бажаємо приголомшливих успіхів у трудовій діяльності, великих результатів і стрімкого зростання. Особистого щастя і благополуччя, прекрасних планів та їх якнайшвидшого здійснення. Здоров'я, радості і стимулу стає все краще!

***

Ми, з глибин райдужного Космосу, на Ваші іменини, шановна колего, назбирали зоряне тепло! Одні зірочки подарували вічність краси, інші – заступництво фортуни, а решта – райське благополуччя!

***

Бадьорості, сили, надії, здоров'я, терпіння, мрії і її виконання, любові, тепла, удачі, радості, достатку, енергії, світла, натхнення, посмішок, успіхів, доброти, вірності, захвату!

***

Нехай Новий рік твого персонального дня народження відбуваються тільки радісні чудеса і яскраві цікаві події. Нехай вони мало нагадують пресу і опис історій з шоу-безнесу, твої дії стануть радісними і цікавими, а історія, яка відбудеться саме в твій день народження, стане для тебе веселою і цікавою, сповненою несподіванок і сюрпризів. Саме тому варто подарувати тобі не автомобіль, не море шампанського і не «правильний подарунок» за всіма нормами ділового етикету, а команду артистів та клоунів, які зроблять твій свято яскравим, незвичайним і цікавим. Тому ми вітаємо тебе і з задоволенням станемо веселими клоунами в честь твого Дня Народження!

***

Сьогодні я йду на роботу з радістю, адже у колеги день Народження! Це не тільки чудовий привід зібратися всім дружним колективом, але й хороша нагода висловити тобі все, що в мене на умі! А думаю я про тебе тільки хороше – адже працювати з тобою пліч-о-пліч суцільне задоволення! Бажаю побільше цікавих подій – і в житті, і на роботі. Нехай кожен похід до начальства закінчується похвалами і збільшеннями заробітної плати! Удачі і щастя тобі!

***

З днем народження вітаю, море світла і тепла бажаю. Удачі, багатства, успіхів, океан любові і тонну сміху. Щоб діти завжди тішили, а чоловік час від часу балував. Позитивних думок, перспективних ідей, реальних бажань. Нехай роки залишають тільки приємні відбитки і дадуть надію на незабутнє майбутнє.

***

Колега-жінка, з Днем вашого Народження! Робота – це друга сім'я, адже тут проходить більша частина життя. Ви для колективу вже не просто колега, але і найближча подруга. Хочеться висловити велику подяку вам за ваше ставлення, участь, чудову роботу і оптимізм. Бажаємо багато щастя, здоров'я, любові, процвітання. Ми всі любимо вас як сослуживицу і, звичайно ж, як саму чарівну жінку. Дуже приємно співпрацювати з вами. З Днем вашого Народження!

***

Колега! Бажаю, щоб всі ступені твого сходження були успішними, цілі — високими, перемоги — блискучими!

***

Нехай кожен новий день буде схожий на попередній, тільки в одному – він буде таким же успішним! Радості, удачі, натхнення! Нехай все, чого ти хочеш втілиться в твоєму житті! Будь завжди улюбленцем долі, зумій завжди бути в потрібному місці, в потрібний час. Вітаю!

***

Чудову колегу і чудову жінку вітаю з днем народження. Нехай Вам відкриються всі секрети успішності та процвітання, нехай на Вашому горизонті з'являються все нові і нові перспективи. Бажаю яскравих фарб життя і світлих почуттів любові, постійної удачі і справжнього жіночого щастя.

***

Ти наш ударник в праці і на відпочинку! Показники працездатності найвищі. З нагоди твого світлого і святкового дня народження, бажаємо визнання заслуг, впевненості за життя і щирою, ніжною любові.

***

Разом ми працюємо вже не один рік, і в цей день, я хочу сказати. Нехай цей день народження буде святом не тільки спогадів і досвіду, але і нових задумів, мрій, надій. Адже поки людина мріє і сподівається — він живий, він завжди молодий. Давайте піднімемо келихи за молодість, і звичайно ж за нашу прекрасну іменинницю!

***

З Днем Народження колега! Вона — гордість керівництва і улюблениця колективу. Вона — чудова людина, чуйний співрозмовник і просто дивовижна жінка. У неї сьогодні День Народження! Сьогодні Вона приймає поздоровлення і подарунки, компліменти і симпатії. Ми, як колектив, не може не відзначити таку знаменну подію — День Народження колеги. З святом — дорога наша товаришка по службі. Будьте ще прекраснішою, ще усміхненим і привабливішим. Радуйте всіх нас своєю присутністю і оптимізмом. Ми щасливі, що працюємо поруч! Всього самого найкращого!

***

Дозвольте привітати вас з днем народження! Нехай у вашому житті присутні радість, гарний настрій і благополуччя ваших близьких і рідних. Нехай здоров'я не покидає вас, а удача супроводжує завжди. Живіть яскраво, цінуйте кожну хвилину.

***

Робочий колектив і комфортне перебування всередині нього повністю залежить від ставлення кожного співробітника, і наскільки кожен вкладає туди власної енергії, душі, делікатності і чисто людської лояльності, настільки він і процвітає! У нашому великому колективі завдяки іменинниці завжди панує сімейний затишок і щира добросердечність! Побажати Вам, наша дорогенька, хочемо всього самого іскристого і доброго, щоб серце ваше стискалося тільки від справжнього людського веселощів і самих приємних звісток! Нехай душа ваша ніколи не вицвітає від навалилися побутових проблем і негараздів, а сімейне та подружнє благополуччя ніколи не знає втрат і наповнює впевненістю і лоском!

***

Колега, з Днем народження! Багато років пропрацювали ми разом, і з кожним днем я переконуюся, що мені неймовірно пощастило з таким співробітником, як ти. Нехай начальство стане до тебе поблажливіше і частіше нагороджує! Не втрачай свого чудового почуття гумору і ніколи не сумуй!

***

З Днем народження, дорогий колего! Що сказати, з Вами не засумуєш! Ви надзвичайна людина, таких людей як Ви – рідкісні одиниці. Ви – висхідна зірка: розумні, талановиті, з творчим підходом до справи, який захоплює весь колектив. Залишайтеся таким же швидким, креативним, красивим! Хочемо, щоб Ви росли і йшли вперед, досягали нових вершин! Бажаємо, щоб робота завжди приносила радість і задоволення (ну і, звичайно, гідну фінансову винагороду!), щоб Ви завжди були бадьорі й повні сил, ніколи не впадали у відчай і не вішали голову, а у Вашому особистому житті б панувала гармонія і взаєморозуміння (адже це теж важливо)! Нехай Ваші ідеї реалізуються, а мрії матеріалізуються!

***

З днем народження Вас! Нехай ніколи не буде приводу для смутку, і кожен день буде наповнений посмішкою і добротою. Успіхів Вам на роботі і позитивного настрою.

***

В цей день народження бажаємо тобі ми везіння, бажаєм солодких снів, щоб за руку тебе вела щира любов. Бажаю, щоб тебе оберігали від ворожого світу радість і удача, успіх і веселий настрій. Нехай святковий час всі твої проблеми, страхи і невезіння здадуться тобі не більше піщинки на тлі пустелі Сахари. Нехай зліт кар'єрними сходами, колега, буде просто запаморочливим. Зі святом!

***

Шановна колего! У цей світлий день – День Вашого народження хочу побажати Вам знайти свій шлях успішної самореалізації і досягти цієї мети, подолавши всі перешкоди на шляху до неї! Нехай не буде рівного Вам професіонала. Але при цьому залишайтеся завжди такою ж м'якою і жіночною! Щастя Вам!

***

Від душі бажаємо багато посмішок і сліз радості. Нехай успіх стане невід'ємною частиною життя. Бажаємо Вам багато мудрості і терпіння, що не дадуть зійти з дороги і допоможуть досягти поставлених цілей. І, звичайно, міцного здоров'я, моральних і духовних сил!

***

Дорога колега, вітаю вас з іменинами! Нехай кар'єра приносить вам радість. нехай буде ентузіазм в роботі. Бажаю вам творчих успіхів, неймовірних ідей, величезного оптимізму і віри в себе. Нехай у вас ніколи не закінчуються сили.

***

Сьогодні ми раді привітати нашого колегу з Днем народження! Ви завжди надихаєте своїм оптимізмом, енергійністю та позитивним поглядом на життя. Залишайтеся таким же рішучим і цілеспрямованим, щирим, чуйним і уважним до людей. Бажаю довгих років стабільного розвитку і щасливого життя: як на роботі, так і в домашньому колі, благополуччя у фінансових справах. Ми дуже щасливі, що в нашому колективі працює така прекрасна людина, як Ви.

***

І не так вже важливо, скільки вже таких свят зазначила наша ... (ім'я) – у справжньої жінки про роки можна не питати, оскільки в її душі завжди молодість, завжди Весна!

***

Завжди приємно привітати колегу з Днем Народження! А якщо це колега-жінка, то приємніше удвічі. Що побажати щасливого людині? Щастя? Кохання? Грошей? Ми побажаємо всього подвійно: ще більше щастя, більше любові, ще більше грошей.

***

Вітаю з підвищенням по службі і бажаю в майбутньому зробити блискучу кар'єру, стати кваліфікованим і затребуваним в професії фахівцем, шанованою людиною в колективі, завжди залишатися душею компанії!

***

Джерело: pobazhator.com.ua