Привітання з днем народження дитині дівчинку, хлопчика своїми словами, українською мовою


Привітання з днем народження дитині дівчинку, хлопчика своїми словами, українською мовою

Знову настав цей день – день, коли народилася моя красуня донька. Я вітаю тебе, моя радість, з цим прекрасним святом! Я тебе дуже сильно люблю і просто не уявляю життя без тебе. Ти – моя подружка, з якою я можу розмовляти годинами. Ще якихось кілька років тому ми з тобою разом одягали твоїх ляльок і придумували їм імена, а зараз ти вже вигадуєш імена своїм майбутнім дітям. Ти ж пам'ятаєш, що вони не повинні називати мене бабусею? Сонечко моє, будь самою щасливою в цьому світі. Ти це заслужила! Можеш більше в школу не ходити взагалі. Бачиш, я сказала це, як і обіцяла. Але завтра ми забудемо про це, чи не так? Нехай всі твої мрії збуваються, моя дівчинка, а ми завжди будемо поруч і постараємося прискорювати їх виконання.

***

Моїй названої донечці сьогодні виповнюється рівно рік. Коли я тримала тебе в церкві, таку маленьку і беззахисну, то перед іконами присягнулася оберігати тебе, наставляти і вчити добру. Я разом з твоїми батьками радію кожному твоєму кроці, кожної маленької перемоги і посмішці. Нехай твій ангел-зберігач уважно доглядає за тобою в той момент, коли мене немає поруч, проганяючи своїм білим крилом всі хмаринки від моєї дівчинки, щоб над нею тільки сонечко світило. Нічого не бійся в цьому житті, малятко, я завжди буду поруч і подам тобі свою руку. Нехай твій перший день народження стане початком довгої і дуже щасливого життя, в якій ти завоюєш всі вершини, що будуть перед тобою і ти знайдеш свою любов.

***

Тобі сьогодні 12 років! Цей день важливий для тебе і твоїх батьків - день твого народження один з головних днів в твоєму житті, і життя твоєї родини! Нехай виконуються всі-всі твої мрії і бажання, а також мрії! Частіше посміхайся і смійся щиро, твори і вытворяй, проте в гранях дозволеного, не забувай і про навчання! Ми щиро віримо і сподіваємося, що шлях, яким ти підеш по життю, дійсно принесе тобі задоволення і радість! Наша допомога, підтримка, любов, турбота і увага завжди будуть в твоєму розпорядженні! Усмішок, щастя, радісного життя, любові, сюрпризів і сонячного настрою! Бажаємо творчого зростання, цікавих задумів, польоту фантазії! Нехай у тебе завжди буде все-все, що необхідно для щасливого дитинства! Хай твої рідні люди будуть щасливі від всіх твоїх успіхів, а ти рости всім нам на радість!

***

Вітаю тебе, дорогий і милий дитина. Знай, що в 6 років тебе чекає море пригод і неймовірних історій. Бажаю тобі поменше нудьгувати, частіше посміхатися, кожен день веселитися, ніколи й нічого не боятися, радувати батьків своїми досягненнями.

***

Вже 3 роки ти радуєш світ своєю присутністю. Ти — той світлий ангел, який допомагає нам жити і знаходити сенс у житті. У цей святковий день хотілося б побажати тобі, щоб всі твої мрії завжди збувалися і щоб ти завжди був розумним, здоровим і красивим!

***

Синку, у твій день народження, хочу сказати: я рада, що можу з гордістю говорити всім про тебе, хвалитися подругам твоїми успіхами і з посмішкою дивитися, як задивляються на тебе дівчата. Щастя тобі і великого життєвого успіху.

***

З Днем Народження тебе, мій синку! Сьогодні ти вже не такий маленький хлопчик, як учора, бо тобі виповнилося ... років. Ти дорослішаєш, стаєш серйозніше, більш розсудливий і розумніші. Зараз ми з татом вже можемо доручити тобі доглядати за сестричкою, допомагати по дому. Бажаємо тобі, щоб ти залишався таким же слухняним і чемним хлопчиком, хоча іноді, можна в хорошому сенсі, попустувати. Тож бажаємо тобі нових цікавих і захоплюючих ігор і забав. З Днюшкой тебе!.

***

Нехай завжди будуть здорові твої близькі і рідні люди, а щастя в твій дім хай приходить без запрошення. Бажаємо сили і здоров'я, щоб ти зміг утримати це щастя на все життя!

***

Тобі виповнилося лише 16 років. Який прекрасний вік! Хочу побажати щастя і удачі, справжньої радості і дивного натхнення. Нехай доля буде асоціюватися тільки з позитивними подіями, перемогами, гармонією у всьому. Бажаю вірних друзів і добрих відносин з рідними. Нехай ти зможеш знайти правильний шлях, поставити цілі і ефективно досягти їх. Умій ризикувати і вірити тільки в удачу, успіх. Мрій і твори, прагни кращого, реализовывай закладений в собі потенціал. Ти можеш завжди знати і відчувати, як краще діяти, втілювати закладені дари в реальності. Я хочу знати і вірити в те, що ти зможеш знайти себе, зберегти досягнуті цілі і розуміти, що все надалі буде складатися тільки так, як хотілося б. Радій життю і насолоджуйся світом, люби долю. У тебе все неодмінно буде складатися тільки на гідному рівні. Щастя, удачі, позитиву і гармонії.

***

Прийшла пора вітати самого прикольного хлопчика. Адже я знаю, як довго ти чекав свого дня народження. І ось нарешті він настав. Я бажаю тобі посмішок. Багато посмішок кожен день, від рідних, від друзів, від однокласників. Бажаю, щоб твоя мрія збулася. Немає на світі більш щирих очей, ніж твої. Бажаю тобі завжди твердо вірити в успіх. І протягом усього життя в душі залишатися все таким же веселим дитиною. Нехай кожен день, для тебе приносить нові пригоди. Даруй свою безтурботність всім навколо. І нехай в твій день народження, до тебе прийде маленьке диво, після якого, ти завжди будеш вірити в чудеса! З днем народження!

***

Ти ж знаєш, що не тільки в день народження, але і в будь-який інший день я бажаю тобі тільки від чистого серця, і дуже щиро всього самого прекрасного і життєрадісного!!! Любові, яскравих, незабутніх зустрічей, вірних друзів, святкового настрою, виконання заповітних бажань і творчих звершень! З Днем Народження!

***

Ти сьогодні – іменинник, дорогий хрещеник! Щиро вітаю тебе з Днем народження і бажаю більше посмішок і менше в житті помилок, відданих друзів і удачі у всіх починаннях. Нехай твій життєвий шлях буде устелений квітами, а назустріч сяє ясне сонечко! Будь обережний і поводься по-розумному!

***

Вітаю тебе, милий дитина, тобі сьогодні 8 років. Бажаю стати восьмим чудом світу і зробити у своєму житті щось особливе і прекрасне, показати всім свої таланти і переваги, домогтися всіх малих і великих цілей, присвятити себе дійсно цікавим захопленням і гідним справам.

***

Багато людей живуть на цій землі вже довгий час. Але, не дивлячись ні на що, вони все одно до самого кінця так і не розуміють, що їм потрібно робити в житті. Так от, я хочу побажати тобі моя подруга про те, щоб ти завжди розуміла до самого кінця все те, що тобі так сильно хочеться зробити. Адже тільки так ти зможеш робити все для того, щоб досягти своєї мети. Тобі сьогодні виповнилося шістнадцять років. Дивлячись на тебе, тобі можна дати більше цього віку. А все тому, що ти без кінця говориш і міркуєш дуже по-розумному. Ось тому все і дають тобі вік, який набагато більше перевищують твій. І зараз мені хочеться побажати тобі, щоб ти завжди була така, якою і є насправді. І нехай тобі це і буде даватися не зовсім легко, ти все одно повинна постаратися з усім справлятися. І нехай удача завжди буде знаходитися біля тебе, щоб допомагати справлятися зовсім.

***

Доню, вітаємо тебе з Днем народження! Цим світлим днем ми хочемо побажати тобі радості, щастя, здійснення всіх твоїх мрій! Нехай все твоє життя буде наповнена теплом і світлом, нехай тебе оточує увагу і участь близьких людей!

***

Вітаю, радість, тобі сьогодні 5 років. Бажаю радіти життю і здійснювати відкриття, весело грати і вчитися чомусь новому, самостійно збирати іграшки і за це смачні цукерки отримувати.

***

Як ти довго чекала 16 років, і вони все-таки настали. Багато сподівань на прекрасне майбутнє, бажання знайти щастя і знайти внутрішню гармонію для подальшого розвитку. Хай доля дарує численні можливості для досягнення поставлених цілей і дозволяє зрозуміти, наскільки прекрасними можуть бути дні долі. Моя мила, ти неодмінно повинна бути найщасливішою і, звичайно, я вірю в те, що саме так і станеться. Будь ласка, приймай від мене схвальні слова на такий унікальний і воістину прекрасне свято, яке потрібно активно відзначати сьогодні. Не думай про те, що буде через багато років, адже ти зараз можеш насолоджуватися життям і цінувати кожен день, який обіцяє бути унікальним. Ти можеш зрозуміти, що ж являє собою щастя і утримати його в серце, душу. Зі святом, рідна, дорога. Яскравості і натхнення завжди.

***

Сьогодні настав довгоочікуваний день – п'ятиріччя нашої дівчинки. Ми щиро вітаємо тебе з Днем Народження і бажаємо тобі за життя попутного вітру і легкої долі, яка буде радувати тебе своїми світлими подіями і моментами. Нехай твій День народження пройде на «ура» і ти отримаєш свої довгоочікувані подарунки. Ми сподіваємося, що ти виростиш у нас справжньої розумницею, красунею і молодчиною. Сверкай всюди промінчиками сонця і ти осявай все навколо своєю посмішкою. Ти у нас самий чудовий і прекрасний дитина, який здатний підняти настрій у хвилини і розвеселити душу в секунди. Ми вдячні Господу за те, що ти є і хочемо, щоб ти завжди залишалася з нами. Милашка, будь щасливою, здоровою і благородної дівчинкою – це дуже важливо для кожної людини. Ми любимо тебе і цінуємо за твої успіхи і досягнення.

***

Бажаємо юному винуватцеві торжества, щоб всі дівчата з класу хотіли бути твоїми подружками, всі хлопці мріяли роздобути такого друга, а всі батьки заздрили твоїм мамі і татові.

***

Коханий і єдиний мій брат, вітаю з виконанням твоїх 16 років. Ти ще навіть не знаєш, як багато нового очікує зустріти попереду. Бажаю у всьому важливих і потрібних перемог, щоб успіхи тобі у всьому допомагали. Головними щоб були всі твої здійснюються плани, а всі відкриття будуть незабутні і цікаві. З 16ті років перед тобою відкриті будь горизонти, кожен день перспективний і неосяжний, шансами на будь-які твої можливості. Рости щасливим і успішним чоловіком. Успішно вирішуй всі поставлені завдання від шкідливої і примхливої долі. З надією починай кожен день і завжди прагни до нових вершин. Бажаю здоров'я, багато в долі подолати і щоб сили тебе ніколи не покидали. Щоб на зустріч йшли до тебе суцільні удачі і моменти везіння збирай як бонуси за свою чесність і доброту. Бажаю продуктивності та натхнення у всіх справах.

***

Дорога малятко! Сьогодні навіть сонечко яскравіше світить і посилає тобі свій світ, тепло і посмішку! Ти стала на цілий рік дорослішими, багато чому навчилася. В цей чудовий, святковий день, бажаю багато радості, море сміху і океан веселощів. Нехай життя стане для тебе чарівною казкою, повною яскравих пригод і незабутніх відкриттів. Вчися добре і будь маминою помічницею. Розплющ свою душеньку для любові, і хай ангел тримає над тобою свій оберіг!

***

З днем народження, мила дівчинка, нехай в цей день злетять різнокольорові кулі, в кожному з яких будуть зберігатися твоя мрія. Чим вище вони піднімуться, тим точніше вона здійсниться. Так нехай твої кулі і твої мрії з кожним разом піднімаються все вище і вище.

***

Прекрасного хлопчика від усього серця хочу привітати з Днем народження. Нехай це чарівне свято принесе тобі масу незабутніх емоцій, позитивних вражень, чудовий настрій, фантастичні подарунки і щасливу посмішку до вух. Більше оптимізму, позитиву і енергії тобі.

***

Вітаю з Днем Народження! Хочу побажати, щоб у тебе на все вистачало часу: на навчання та отримання гарних оцінок, на веселий відпочинок і на душевні розмови з мамою і татом. Завжди знай, що твої батьки мріють про те, щоб ти була найщасливішою дівчинкою, і вони намагаються втілити в життя всі твої мрії. Будь для них хорошою дочкою і іншому. Не хворій і не сумуй, посміхайся і пізнавай цей прекрасний світ!

***

Моє ненаглядне сонечко, от і настав твій чарівний свято, день народження. Нехай ранок почнеться з привітного промінчика сонця на твоїй подушці, продовжиться в добрій казці з морем яскравих подарунків і веселих гостей. Ти задуешь різнокольорові свічки на великому торті під гучні хлопавки. А закінчиться цей казковий день солодким сном. Щастя тобі, моя радість!

***

Найкращі свята – це Новий Рік і День народження. Але Новий Рік-свято для всіх, а день народження особисте свято, коли тобі всі подарунки та увагу. Я знаю, ти дуже чекав цей день. Сьогодні тебе чекає багато сюрпризів, солодощів і веселощів. Проведи цей день так, щоб він запам'ятався надовго і не забудь про своїх друзів – обов'язково поділіться з ними частуваннями, подарунками і радістю. Це твоє свято, але веселитися будуть всі. Бажаю тобі, щоб всі твої дитячі мрії та бажання стали реальністю як можна швидше. Нехай тобі легко дається навчання, а життя буде як гра, цікавою та пізнавальною. З днем народження!

***

Донечко! Я готова віддати свою душу, щоб ти була щаслива і кохана, щоб кожен твій день починався з посмішки, а закінчувався приємною втомою. Щоб ти зустріла свого принца і народила багато-багато онуків, щоб в цьому житті ти ніколи не дізналася, що таке біль. Вітаю з днем народження!

***

Дорогий іменинник! В твоє тринадцатилетие у нас є для тебе особливі побажання! Бажаємо тобі здоров'я, розміром з галактику! Бажаємо тобі кохання, розміром з Всесвіт! Щастя тобі безмежного і безмежного! Друзів щирих і справжніх! Бажаємо, щоб ти слухався своїх батьків! Щоб збувалися всі твої самі запаморочливі задуми! Щоб твій улюблений друг оберігав тебе любив, цінував і радував, і зробив тебе найщасливішою людиною на планеті Земля і не турбував. Щоб ти не знав, що таке сльози! Щоб хвороби і неприємності йшли з твого життя! Щоб супроводжували тебе в житті радість і щастя! Щоб тривоги, хвилювання і сумніви покинули тебе! Іменинник! Живи довго - довго і радуй нас своєю присутністю! Усміхайся частіше! Ти заслуговуєш, щоб кожен день був святом! Щоб тобі на шляху сяяло сонечко і зігрівало теплом! І щоб на душі завжди було літо! Ми тебе любимо, з Днем Народження, дорогий! І щоб з твого обличчя не сходила усмішка!

***

Донечко! Моя славна, добра дівчинка, вітаю з Днем народження! Побажання – найкращі: нехай життя твоє буде завжди весела і барвиста, нехай тільки добрі події відбуваються в ній. Нехай добрими супутниками для тебе стануть успіх, любов і надія, і хай твоя віра дарує тобі сили і терпіння в труднощах. Будь дуже щаслива, моя хороша!

***

Твоє життя тільки починається, адже дев'ять років – це зовсім небагато. Нехай в цей День народження казковий чарівник виконає будь-яке твоє бажання, подарує тобі величезний вагон морозива і річний запас солодощів. Бажаємо, щоб у твоєму щоденнику завжди стоять одні п'ятірки, хвороби не турбували, друзі не зраджували, а батьки завжди розуміли і підтримували.

***

Нехай, незважаючи на твердість духу і сильний характер, тебе супроводжують чуйність і терпіння. Ми віримо в твій шлях і підтримаємо будь-які починання.

***

Вже .... років ти радуєш всіх нас своїм існуванням. Синку, ти – сенс мого життя, я тішуся твоїм успіхам, маленьким і великим перемогам і я дуже рада, що в нашій родині росте такий розумний, красивий і добрий хлопчик. Пам'ятай, я дуже тебе люблю і завжди буду любити тебе. Бажаю тобі, щоб у тебе все виходило, а всі твої мрії завжди збувалися.

***

Джерело: pryvitach.co.ua