Поздоровлення з днем народження жінці в прозі, своїми словами, українською мовою


Поздоровлення з днем народження жінці в прозі, своїми словами, українською мовою

Від усієї душі вітаю незрівнянну жінку з днем її народження! Нехай для тебе засяють не тільки всі зірки світу, але й очі всіх присутніх, щоб ти могла побачити в них відображення душевного тепла і любові. Нехай міріади сніжинок кружляють в дивовижному танці сьогодні в твою честь.

***

Сьогодні добрий, світлий і особливий день не тільки для тебе, але і для всіх нас! Ми від усього серця вітаємо тебе з Днем Народження і піднімаємо свої келихи за твоє щастя. Ми хочемо побажати тобі, щоб ти була найщасливішою, в оточенні своїх близьких і рідних людей, коханих і відданих друзів і соратників. Ми хочемо, щоб тебе сьогодні буквально завалили квітами та подарунками, щоб в тобі вибухав салют щастя і захвату, і наповнив, який зміг би наповнити тебе позитивом на весь наступний рік. Яка різниця скільки тобі сьогодні виповнилося років, це нікому не цікаво! Без всякої лестощів заявляємо, що перед нами стоїть молода, красива, квітуча і повна життєвих сил, здоров'я і енергії жінка. Ми бажаємо, щоб так було завжди, щоб у тобі незмінно жила любов, натхнення, гармонія і творчі пориви. Будь самою щасливою!

***

Я вітаю тебе, моя радість, і бажаю всього самого найкращого. Залишайся завжди такою ж веселою і життєрадісною, і хай твоя краса завжди чарує і радує оточуючих! Бажаю тобі постійним молодості, достатку і побільше посмішок, нехай ніколи і ніщо тебе не тривожить, а удача завжди буде з тобою. Щастя тобі, тепла і любові!

***

Люба моя, вітаю тебе з Днем народження! Хочу, щоб ти знала: я пишаюся, що така прекрасна жінка дарує мені свої дні й ночі. Ти прекрасна, досконала не тільки тілом, але і душею. І я не перестаю радіти своєму щастю. Бажаю тобі оптимізму, життєлюбства і добра!

***

Вітаю Вас з днем народження! Спасибі Вам за вашу щирість, унікальність і товариськість, щиро бажаю, щоб прокидаючись вранці Ви відчували себе по-справжньому щасливою і коханою, а Фортуна завжди на вашому боці!

***

Вітаю з днем народження вічно квітучу і чудову. В житті бажаю побільше контрасту, щоб завжди і все навколо радувало, і ніколи не було поганих днів, а вас оточувало чоловічу увагу і тепло посмішок. Щоб ніколи не мучив питання «що мені одягти?», бо шафи заповнені безліччю красивого одягу. Нехай ваше життя завжди буде святом з безліччю різнокольорових куль, яскравих емоцій і драйву.

***

Дорога моя жінка, красуня, богиня, я вітаю тебе з Днем Народження і хочу, щоб всесвіт теж зробила тобі подарунок. Нехай подарує тобі аромати усіх квітів на світі, хай піднесе тебе в таке свято рум'янець самої свіжої рожевої зорі. Хай пестить тебе щоранку ніжністю чайних троянд, осяває сонячним світлом і дарує своє дружнє, таке необхідне тепло. Нехай оточити тебе людською добротою і красою, внутрішньої, глибокої, незбагненною, вічного. Нехай подарує тобі ласкавість слів, обпалює хвилю зізнань, білі пухнасті хмари ніжність. А головне, нехай дасть тобі в руки щастя і окатит сильною, неземної, найглибшою і красивою, взаємною любов'ю. Нехай твоїми вічними супутниками стануть здоров'я, велика удача, везіння, успіх, фінансове благополуччя і веселощі. З Днем Народження, будь щаслива!

***

Дорога іменинниця, з твоїм днем! Бажаю тобі ніколи не сумувати, а радіти життю і випромінювати позитив. Залишайся завжди такою гарною, доброю і красивою.

***

Жінки – це тендітні створіння, але в їх руках зосереджена велика сила, здатна підкорювати чоловічі серця і змінювати світ! Я повинен сказати, що поряд з такою блискучою іменинницею все інше просто меркне! Я вітаю тебе з днем народження і нехай все, що тобою задумано — терміново виповниться!

***

Нехай хвилини радості і відпочинку подарують серцю спокій і відраду, забарвлять життя в яскраві фарби, а щастя, немов музика, звучить в душі!

***

Вітаю З днем народження! Ти вже доросла дівчинка, і сама краще знаєш, що загадати, в тому випадку, якщо ми доберемося до торта зі свічками. А від себе хочу побажати, щоб, як і раніше запалювала нас своїм вогнем в очах і серці. Щоб день у день радувала нас своєю чарівною усмішкою. Щоб заряджала позитивом всіх і вся. Спасибі, що ти є!

***

З днем народження! Нехай весь світ для тебе приносить в долоньках радість, яка зігріте любов'ю рідних, освітлена вірністю друзів і забарвлена прихильністю і ніжністю людини, яка тобі подобається!

***

У день народження приймай від мене в подарунок, кохана, Сонце і Місяць, небо і зірки, заповітні мрії і солодкі мрії. Бажаю тобі, щоб все на світі таємниці розкрилися, доставивши тобі море задоволення. Нехай всі перепони впадуть, а поруч будуть найвідданіші та вірні друзі, люблячі тебе люди. Хай молодість не поспішає йти з твого тіла і душі. Будь собою!

***

Дорога, бажаємо тобі безтурботних, веселих, світлих, радісних і щасливих днів! Нехай тебе оточують тільки ті, поряд з якими ти відчула б себе неповторною, коханою, обожнюваною, затребуваною, щасливою і необхідною, як повітря. А навколишні створили таку атмосферу, щоб ти відчула себе трояндою в гліцерині, тобто нев'янучої, завжди яскравої, молодий і життєрадісною!

***

Бажаю тобі бути оповитою красивою і ніжною любов'ю. Бажаю тобі лежати на шикарних шовкових ковдрах, випиваючи з найчистіших кришталевих судин наповнених чарівним еліксиром молодості, багатства і щастя. Бажаю насолоджуватися всім цим, але завжди пам'ятати про те, що за все це ти повинна дякувати люблячого тебе тракториста. З днем народження, люба!

***

Я бажаю Вам впорядкувати своє життя: відшукати близького друга, організувати побут, дати напрямок розвитку свого здоров'я. Я бажаю Вам ставити високі цілі перед собою, а перед життям великі очікування. Нехай Ваші бажання здійсняться також планомірно і передбачувано. З Днем народження.

***

Прийміть від мене найщиріші побажання в цей чудовий свято. Хочу від душі привітати з днем народження, побажати вам того, про що мріє кожна жінка: нев'янучої краси, міцного здоров'я, радості, удачі та гарного настрою! Нехай поруч будуть надійні люди, на яких можна покластися.

***

Кохана! У твій день народження бажаю тобі виглядати так, щоб зірки Голлівуду заздрили, при цьому залишаючись душевно найкрасивішою людиною у всьому світі!

***

Чарівною і завжди чарівній жінці хочеться побажати в день народження тільки щастя, пам'ятних моментів і королівських пристрастей! Нехай ваше життя переливається яскравими іскорками радості і веселощів, душа співає від любові, тіло світиться здоров'ям і красою, а ваш шлях осявають лише найяскравіші зірки!

***

Знаєш, що про тебе говорять за спиною? Хочеш, в честь Дня твого Народження, я відкрию тобі цю велику таємницю? Ну, звичайно ж, хочеш! Так ось за твоєю спиною все вигукує: ах, ось це жінка. Не жінка, а справжня богиня! Як же вона чарівна, вона буквально притягує погляди своєю красою. Така розумниця, така красуня, а господарочка яка. Завжди і всюди всім вона посміхається і з великим оптимізмом йде по життю, долаючи з посмішкою будь-які перешкоди. Прийми ж від нас сьогодні привітання, і підтвердження всіх цих слів. Все це чиста правда! Ми бажаємо тобі знайти своє жіноче щастя, бути завжди коханою і бажаною і любити у відповідь. Бажаємо тобі надихатися своїм життям і кайфувати кожен день, знаходячи все нові інтереси, роблячи неймовірні відкриття, зустрічаючи цікавих людей, розвиваючись. Рости над собою і не зраджуй собі ніколи. З Днем Народження.

***

З Днем народження! Щастя, радості, завзятого вогню в очах і хай усмішка не залишає губ. Нехай бажання сходять з розуму від можливостей, нехай всі починання закінчуються незмінним успіхом, нехай оточують друзі, перевірені часом. Всепоглинаючої любові, невгамовної енергії і здоров'я велетенського.

***

У тебе – два крила за спиною. Це ангели подарували білосніжні вітрила, які зберігають тебе і ведуть по життю. У тебе – гаряче серце. Нехай воно спалює засмучення і неприємності, а притягує удачу і мрії.

***

Люба моя, вітаю з днем народження! Бажаю тобі завжди залишатися такою милою, привабливою, бадьорою і красивою. Нехай твоє життя буде такою яскравою і чудовою як весна. Нехай завжди на твоєму обличчі буде прекрасна і чарівна посмішка! Бажаю творчого натхнення і запаморочливого кар'єрного зростання!

***

Хочу побажати тобі в День Народження, щоб на твоєму життєвому шляху кожного дня тебе супроводжували чотири тварин. Це норка на твоїх жіночих плечах, це ягуар у тебе в гаражі, це жеребець в ліжку і, звичайно, осел, який буде за це все платити. Звичайно, це варіанти поздоровлення з Днем Народження жінці в прозі своїми словами з гумором, які не підійдуть для дорослих і серйозних леді, але зате точно сподобаються улюбленим подружкам.

***

З днем народження сердечно вітаю! Будь красива і мила, успіху і везіння, щасливих моментів, сяючих очей, любові побільше і умиленья. Бажаю, щоб завжди ти була бажаною, незамінною берегинею домашнього вогнища. Нехай Пані Удача не покидає тебе, адже без здоров'я і щастя зараз — нікуди!

***

Сьогодні ми від щирого серця хочемо привітати вас з Днем вашого Народження! Прийміть від нас ці вітання та слова побажань, які йдуть з самого серця. Ми вам бажаємо гарнішати і сяяти кожен день, щоб ви завжди залишалися юної веселою і легкою дівчинкою. І нам абсолютно не важливо, скільки вам сьогодні виповнюється років, адже перед нами стоїть справжня красуня, повна шарму, енергії, натхнення, випромінює красу і світло! Ми бажаємо вам великого щастя, радості, любові. Ми бажаємо вам, щоб одного разу з вами сталося справжнє диво, непідробне диво. Ми хочемо вам побажати такого життя, щоб кожен вечір вам хотілося щиро дякувати за неї долю і всесвіт. Ми бажаємо вам вічного свята, великої любові, щирих емоцій. Бажаємо, щоб всі мрії обов'язково збувалися, плани здійснювалися, а на всі бажання, ви завжди знаходили можливості. З Днем Народження!

***

Вітаю з днем народження! Бажаю радості, любові та удачі. Щоб мрії виконувалися, а плани втілювалися. Бажаю удачі, гармонії, щастя і свят. Нехай кожен день дарує нові промінчики, а люди тільки надихають і не засмучують. Щоб небо стріляло яскравими фарбами, а пташки співали тобі симфонії. Тобі я бажаю всього найкращого, нехай це станеться швидше!

***

Бажаю залишатися завжди радісною, зігрітій любов'ю, зі щасливим блиском в очах! Нехай кожен твій день буде маленьким святом — і завжди буде привід для щасливої усмішки! рейтинг:

***

Вітаю з днем народження! Бажаю тобі, щоб ти була здорова, повна енергії і сил, бадьора, життєрадісна, кохана, щоб навколо тебе панувала гармонія... Подорожувала, мріяла і ні коли не забувала вірних, відданих людей, які тобі хвилини життя присвятили і натомість нічого не попросили.

***

У цей день на світ з'явилося чудове сонечко з променистою усмішкою і неймовірною красою. Будь день від дня в гарному настрої, позитивною, чарівною і коханої. Нехай не порожніє гаманець, і чекають успіхи в кар'єрі! І нехай постійно тебе зігріває любов, розуміння і підтримка близьких людей. З днем народження!

***

З днем народження сьогодні поздоровляю мою кохану жінку! Нехай твоє чарівне обличчя завжди осяває твоя чарівна усмішка, в очах виблискують веселі іскорки, і чути твій дзвінкий сміх! Не будемо дивитися на вік, будемо дивитися на стан душі! Нехай радості не буде меж!

***

Сьогодні Ваш ювілей – щаслива свято! У цей світлий і дуже урочистий день від усієї душі бажаємо вам купатися у великих грошах, захлинутися пристрасною любов'ю і пізнати жіноче щастя! Ви не просто людина, Ви, в першу чергу жінка. Ви не просто жінка, Ви – сама чесна, чарівна і чарівно красива. Так нехай всі негаразди і негоди, коли побачать Вас, помре болісною смертю! Нехай доля дарує Вам тільки найбажаніші подарунки, а щастя – любить сильніше самої любові! З ювілеєм, і будьте щасливі!

***

Я вітаю тебе, моя радість, і бажаю всього самого найкращого. Залишайся завжди такою ж веселою і життєрадісною, хай твоя краса і чарівність завжди чарують і радують оточуючих!

***

З днем народження тебе, розкішна жінка, мила кокетка, прекрасна леді! Бажаю запаморочливої любові, полум'яної пристрасті і всеосяжного щастя! Нехай улюблений носить на руках, діти пишаються, колеги поважають, а друзі цінують і підтримують.

***

Джерело: vitannyachko.net.ua